Jäseneksi

Tule mukaan tekemään kotiseudustasi parempaa paikkaa elää ja olla. Liity Nurmijärvi-Seuran jäseneksi. Yleishyödyllinen seura on avoin kaikille. Tervetuloa!

Maksa jäsenmaksu, 20 € seuran tilille: FI34 1026 3000 404147. Muista ehdottomasti laittaa yhteystietosi viestiosaan ja mielellään lähetä koko nimesi, sähköpostisi ja postiosoitteesi seuran sihteerille leena_kaarni@hotmail.com      (Huomaathan alaviivan osoitteessa!)

Seura tarjoaa erinomaisen toimintaympäristön jokaiselle, joka haluaa olla tekemässä hyvästä Nurmijärvestä vielä parempaa. Seuran jäsenyys avaa myös suoran yhteyden siihen historian ja kulttuurin rikkauteen, joka pitäjästä on löydettävissä. Onpa se myös uusi foorumi kohdata ja tavata uusia ihmisiä. Muuttajalle tämä voi olla hyvinkin tervetullut verkottumisen ulottuvuus.

Tällä hetkellä näkyvimpiä toiminnallisuuden muotoja ovat Nurmijärvi-päivän juhla ja pitäjän lehti Klaneetin toimittaminen ja kesäiset lauluillat.

Klaneetti, aikaisemmin Nurmijärven Joulu -lehti, ilmestyy vuosittain Nurmijärvi-päivien yhteydessä lokakuussa. Lehteen kootaan Nurmijärven historiaa ja elämänmenoon liittyvää aineistoa. Klaneetti tarjoaa mukavan ”pikakurssin” Nurmijärvestä esimerkiksi pitäjään vasta muuttaneelle. Jäsenmaksunsa maksaneelle se on jäsenetu.

Yleishyödyllinen seura on avoin kaikille.  Tervetuloa!

Tässä esitteemme, klikkaa linkkiä!

https://www.esitteemme.fi/nurmijarvi_seura/WebView/ 
Klaneetti 2024 ilmestyy lokakuussa. Myynnissä kirjastoissa, monissa kahviloissa, kirjakaupoissa ja hallituksen jäsenillä. Hinta 15 eur.